Ontmoet het team

De mensen achter Echocentrum het Lichtpunt

Werken vanuit mijn hart met aanstaande ouders en hun ongeboren kind is mijn persoonlijke passie. Ik word ondersteund door een prachtig team waar ik zeer trots op ben. ‘Samen zijn we sterk’ is dan ook niet voor niets mijn motto! In 1998 ben ik gestart aan de post-HBO basis echo-opleiding. Hierna volgden meerdere specialisaties, waaronder de 20 wekenecho opleiding. Om ook commerciële ervaring op te doen heb ik een aantal jaren echografie apparatuur verkocht. In 2005 heb ik beide ervaringen gecombineerd en ben ik Echocentrum het Lichtpunt gestart.

Monique

Echoscopiste

Als echoscopiste vind ik het een eer om samen met aanstaande ouders speciale momenten met hun ongeboren kindje te beleven.Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Ik ben op mijn 46ste begonnen aan de post-HBO opleiding basis echoscopie. Ik had het geluk dat ik onder de vleugels van Monique bij echocentrum het Lichtpunt mocht beginnen. Na de basis en vele studie- en echo-uren wilde ik verder. Monique bood me de unieke kans om ook de opleiding voor de medische 20 weken echo te volgen. Inmiddels met ruime ervaring en honderden echo’s op de teller voel ik mij als een vis in het water.

Asta

Echoscopiste

Na mijn opleiding als verloskundige ben ik mij verder gaan scholen op het gebied van echoscopie, meteen werd duidelijk dat hier mijn hart lag. Samen met ouders een letterlijk kijkje mogen nemen in hun toekomst, dat vind ik prachtig. Vier jaar mag ik dit mooie beroep al uitvoeren en hier ben ik heel dankbaar voor. Sinds 2018 maak ik, met heel veel trots, deel uit van het echoscopisten team van echocentrum het Lichtpunt. Ik ben hier met open armen ontvangen en hoop dat alle ouders dit net zo ervaren wanneer ze een stap bij ons binnen zetten.

Sanne

Echoscopiste

Ik ben Marianne Hanbeukers, gehuwd, heb 2 kinderen en ben trotse oma van 5 kleinkinderen. Ik ben al meerdere jaren werkzaam als telefoniste bij Echocentrum het Lichtpunt en plan met veel plezier je echo naar keuze in. In principe hoef ik niet meer te werken echter de kleinkinderen houden mij jong. Werken met jonge aanstaande ouders geeft mij dan ook veel voldoening! 

Marianne

Telefoniste