Ontmoet het team

De mensen achter Echocentrum het Lichtpunt

Werken vanuit mijn hart met aanstaande ouders en hun ongeboren kind is mijn persoonlijke passie. Ik word ondersteund door een prachtig team waar ik zeer trots op ben. ‘Samen zijn we sterk’ is dan ook niet voor niets mijn motto! In 1998 ben ik gestart aan de post-HBO basis echo-opleiding. Hierna volgden meerdere specialisaties, waaronder de 20 wekenecho opleiding. Om ook commerciële ervaring op te doen heb ik een aantal jaren echografie apparatuur verkocht. In 2005 heb ik beide ervaringen gecombineerd en ben ik Echocentrum het Lichtpunt gestart.

Monique

Echoscopiste

Als echoscopiste vind ik het een eer om samen met aanstaande ouders speciale momenten met hun ongeboren kindje te beleven.Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Ik ben op mijn 46ste begonnen aan de post-HBO opleiding basis echoscopie. Ik had het geluk dat ik onder de vleugels van Monique bij echocentrum het Lichtpunt mocht beginnen. Na de basis en vele studie- en echo-uren wilde ik verder. Monique bood me de unieke kans om ook de opleiding voor de medische 20 weken echo te volgen. Inmiddels met ruime ervaring en honderden echo’s op de teller voel ik mij als een vis in het water.

Asta

Echoscopiste

Ik ben Liesbeth en werkzaam als praktijkondersteuner bij het echocentrum.
Mijn zoon is reeds volwassen en als ik vergelijk wat toen en nu mogelijks is rondom zwangerschap en prenatale zorg, blijf ik mij verbazen over alle mogelijkheden. Wat een prachtige beelden en technieken zijn er om tijdens je zwangerschap je kindje te “ontmoeten”. Je kunt bij ons met 13 weken en 20 weken informatie over de gezondheid en de groei van je kindje krijgen. Fijn om te weten!
Als diëtiste en voedingskundige van opleiding, is het voor mij een superleuke uitdaging om nu werkzaam te zijn in de geboortezorg.
Ik ben heel blij met de kans die Monique mij heeft geboden en werk met heel veel enthousiasme en voldoening nu bij Het Lichtpunt.

Liesbeth

Praktijkondersteuner

Met heel mijn hart zorg ik graag voor mensen!
Als verpleegkundige heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende takken van mijn beroep.
Mijn passie voor geboortezorg heeft mijn leven geleidt van werken op de verloskamer, naar intakes bij kraamzorg en nu naar zorg vóór de geboorte. Geweldig om bij Echocentrum het Lichtpunt jullie vragen te beantwoorden en echo’s te mogen inplannen. Ik ontvang je graag in onze prachtige wachtkamer.

Marjo

Praktijkondersteuner