Ontmoet je kindje

Hoe leuk is het om je kindje al te ontmoeten vóór de geboorte?!

Ongedwongen fijne sfeer

Een eerste ontmoeting met je kindje bij Echocentrum het Lichtpunt is onvergetelijk. Je kiest niet voor een klinische omgeving, maar voor een prachtig pand in de historische kern van Nuth. Bij ons kun je in een warme, ongedwongen en luxueuze sfeer je kind ontmoeten in de verschillende ontwikkelingsfases. Dat gun je jezelf toch?

Verschillende ontmoetingen

Je kindje ontmoeten kan op verschillende momenten tijdens je zwangerschap.

Wist je dat je al vanaf 10 weken welkom bent voor een eerste pretecho? En wil je het geslacht weten? Dan kan dat vanaf 16 weken. We maken het geslacht LIVE bekend omdat we het belangrijk vinden dat ouders het echobeeld van het geslacht zelf herkennen.

Rond de 20ste week heeft iedere zwangere recht op een medische 20 wekenecho, die bij ons volgens strikte landelijke richtlijnen uitgevoerd wordt. Na deze 20 wekenecho bieden we unieke 4D HDlive echo’s in kleur aan. We zijn de eerste praktijk in Limburg die deze kwalitatieve echo aanbiedt. De mooiste termijn hiervoor is tussen de 26 en 29 weken.

Je kunt bij ons uit diverse soorten pretecho’s kiezen, afhankelijk van je wensen en budget. Als je vaker wilt genieten, kies je bijvoorbeeld voor één van onze combipakketten. Je bent bij de pretecho welkom als aanstaande ouder met maximaal 4 extra genodigden. Bij de 20 wekenecho mag je als aanstaande ouder maximaal 2 extra volwassenen meenemen, aangezien het een officiële medische echo betreft.

Thuis nagenieten

Het is altijd fijn om de ontmoeting met je kindje thuis nog eens rustig te bekijken. Bij alle echo’s ontvang je bij ons standaard meerdere gratis foto’s. Ook kun je de opnames in bewegend beeld met geluid op een USB-stick mee naar huis nemen. Deze service bieden wij tegen een meerprijs aan.

Informatie


Wil je meer weten over de beste ontmoetingsmomenten of heb je andere vragen?
Neem contact met ons op via tel. 06 46422875 (tussen 12.00 en 14:00 uur) of mail naar [email protected].

Echocentrum het Lichtpunt is voor iedereen….